Press "Enter" to skip to content

Ultrabook prenosniki 17 v akciji – možnost nakupa na obroke

Prenosniki. Predmet, ki je postal del našega vsakdana. Na njem delamo stvari za službo, iščemo, kam na počitnice, nakupujemo in si ogledujemo različne video in foto vsebine krajev, ki bi jih radi obiskali. Funkcij, ki nam jih dan danes ponujajo prenosniki, je pravzaprav nešteto. Tako kot vsaka druga stvar v našem življenju, imajo tudi prenosniki določen rok trajanja in jih je na vsakih nekaj let potrebno zamenjati. Seveda si vsak posameznik, ko se loti nakupa prenosnika, želi, da bi bila življenjska doba njegovega prenosnika čim daljša poleg tega pa želi, da je prenosni računalnik kar se le da zmogljiv. Če ponudnik prenosnih računalnikov ponuja še kvaliteten in hiter servis pa je uporabnik navadno naravnost navdušen, seveda pa bi ga razveselila tudi akcija.

Prenosniki v akciji na obroke

Pestra ponudba prenosnikov POSLOVNE linije v podjetju BBT

V podjetju BBT smo se odločili, da vam ponudimo kar se le da optimalen paket, s katerim skušamo zadostiti prav vsem vašim potrebam in željam. Pri nas lahko naročite prenosnike POSLOVNE linije različnih priznanih proizvajalcev – med njimi izstopajo Lenovo, hp ter Dell. Večina uporabnikov prenosnih računalnikov pa se ob tem vpraša, kaj POSLOVNA linija prenosnih računalnikov pravzaprav je. Naj vam razložimo.

Vodilni proizvajalci računalniške opreme so svojo računalniško opremo razdelili v dve kategoriji. Prva je vsem dobro poznana – gre za linijo za široko potrošnjo, ki jo največkrat najdemo na policah v splošnih računalniških trgovinah. Obstaja pa tudi POSLOVNA linija računalnikov. Gre za linijo, ki je namenjena večjim podjetjem, v katerih se prenosniki uporabljajo v službene namene. POSLOVNA linija prenosnih računalnikov je kakovostnejša. Komponente, iz katerih so prenosniki POSLOVNE linije izdelani, so veliko bolj vzdržljive in zmogljivejše, poleg tega pa je tudi ohišje POSLOVNE linije prenosnikov navadno izdelano iz lažjih a veliko bolj trpežnih materialov, zato je življenjska doba prenosnikov POSLOVNIH linij daljša.

Poslovni prenosniki akcija

Bogata ponudba prenosnikov POSLOVNE linije Dell, hp in Lenovo

Podjetja, ki se odločijo za nakup POSLOVNE linije prenosnikov, le-te tudi relativno pogosto zamenjajo, prenosni računalniki pa so navadno zelo dobro ohranjeni. Zato smo se v podjetju BBT odločili, da takšne računalnike odkupimo, jih temeljito pregledamo in obnovimo ter jih lansiramo na tržišče.

Računalniki poslovne linije so pri nas razdeljeni v tri razrede kakovosti

V podjetju BBT vam ponujamo pester nabor rabljenih oz. obnovljenih prenosnikov POSLOVNIH linij prej omenjenih proizvajalcev. Ker se pri nas zavedamo, da je zadovoljstvo stranke na prvem mestu, vse prenosne računalnike pregledamo, jih pobrišemo in na novo naložimo operacijski sistem v slovenskem jeziku. Pri tem pregledamo tudi njihovo zunanjost in jih razvrstimo v tri razrede kakovosti. Razred A, razred A++ ter razred A-.

V razredu A se znajde največ prenosnikov, ki so pravzaprav kot novi, so pa na ohišju morda lahko vidne drobne sledi uporabe. Naprave v razredu A so absolutno tehnično neoporečne in delujejo brezhibno. V razred A++ uvrstimo naprave, na katerih ni mogoče zaznati sledi uporabe in so kot nove. Kljub temu pa tu in tam naletimo tudi na kos opreme, ki je nekoliko slabše ohranjen. Takšne naprave uvrstimo v razred A-. Gre za naprave, na katerih so vidne sledi uporabe – navadno gre pri tem za poke na ohišju ali druge manjše poškodbe, ki so sicer vidne, vendar samega delovanja naprave nikakor ne ovirajo. Na vse morebitne poškodbe vas bomo že pred nakupom opozorili. Kljub vsemu pa naj poudarimo, da tudi naprave, ki so uvrščene v kategorijo A-, nimajo tehničnih pomanjkljivosti in delujejo kot nove.

Obnovljeni prenosniki na obroke

Kakšen prenosnik je Ultrabook in zakaj je dan danes tako iskan?

Še posebej popularen je dan danes Ultrabook prenosnik. Je izjemno tanek in zelo zmogljiv. Pri večini tankih prenosnikov se dokaj hitro pojavi skrb, kako je z delovanjem baterije. Vendar smo lahko pri Ultrabooku brez skrbi. Kljub temu, da je Ultrabook prenosnik izjemno tanek, se lahko pohvali z zmogljivo baterijo. Čeprav so dražji od večine drugih prenosnikov na trgu, so Ultrabooki resnični tekmeci MacBookom proizvajalca Apple. Pri nas vam ponujamo več različnih Ultrabookov, stranke pa velikokrat posežejo po Ultrabooku 7.

V BBT nam dobro počutje stranke pomeni največ

Ne glede na kakovost produkta, se lahko tudi pri prenosnikih soočimo z različnimi okvarami, ki zahtevajo servis. Kot podjetje, ki je z mislijo osredotočeno na svojega kupca, smo v BBT poskrbeli tudi za učinkovit in zanesljiv servis prenosnikov. Večino napak, ki jih odkrijemo, odpravimo že v 48 urah ter tako poskrbimo, da bo vaš računalnik pri vas takoj, ko je to mogoče, vaše delo pa bo lahko tako kar se le da nemoteno potekalo naprej.

Kakovostni prenosniki v akciji

Prenosniki v akciji, ki smo jo pripravili v poletnih dneh

V podjetju BBT smo vam v poletnih dneh pripravili pestro ponudbo prenosnikov. Stranke se velikokrat odločijo za prenosnik 17, če pa si želijo prenosnik pogosto jemati s seboj, se navadno odločijo za manjše dimenzije prenosnikov. Ker si v podjetju želimo, da se počutite zares varne, lahko v roku 15 dni kupljeno napravo brez pojasnila tudi vrnete, če ugotovite, da to kljub vsemu ni naprava, ki ste si jo želeli.

V podjetju BBT smo za vas pripravili tudi možnost plačila prenosnika na obroke. Ker je poletje, pa za vas pripravljamo tudi različne prenosnike v akciji, zato spremljajte našo spletno stran.