Press "Enter" to skip to content

Rustikalna in moderno opremljena kuhinja s ščepcem nostalgije

Rustikalna kuhinja: tradicionalna, romantična, a vseeno zelo moderno opremljena

 

Rustikalna kuhinja morda zveni kot nenavadna izbira za sodobni čas, saj na prvi pogled predstavlja nekaj starega, zastarelega. A naj videz ne vara, beseda rustikalen pravzaprav ne opisuje nekaj starega, ampak se navezuje na preprostost, podeželskost, kmečkost in robato, grobo obdelavo. V moderno opremljeni kuhinji boste našli veliko ravnih in čistih linij, rustikalno pohištvo pa pravzaprav posnema pohištvo (nekdanje) kmečke hiše. Navezuje se na čase, ki so v mnogih kuhinjah naših babic in dedkov, še posebej tistih s podeželja, še kako prisotni. Izbira kuhinjske opreme, ki ustvarja pridih rustikalne kuhinje, je zato tudi v t.i. sodobnih časih mnogim blizu srca, saj pogled nanjo kuje nostalgijo.

 

Moderno opremljena kuhinja v sožitju z rustikalnimi kuhinjski elementi

 

Med izborom znanega ponudnika GA+kuhinje boste našli pestro izbiro rustikalnih, klasičnih oz. tradicionalnih ter modernih kuhinj. A naj vas videz ne zavede, tudi kuhinjska oprema, ki vsebuje pridih nostalgije stare kmečke kuhinje, je lahko del moderne kuhinje, spretno združena v t.i. moderni rustiki.

 

kuhinjski elementiNoblessa Cesana 883 je lep primer moderno opremljene kuhinje, ki kombinira nostalgijo sloga nekih drugih časov s sodobno tehnološko praktičnostjo. Nevedni obiskovalec, ki se v njej znajde prvič, bi njeno kuhinjsko opremo morda lahko prehitro opisal kot zastarelo, a bo na drugi pogled ugotovil, da pravzaprav skriva zelo napredne funkcije, ki izkušnjo priprave hrane dvigujejo na novo raven. Njena zunanjost daje pridih starinskosti, a posamezni kuhinjski elementi so strokovno in tehnološko obdelani, materiali in drugi detajli pa na visokem tehnološkem nivoju.

 

Kuhinjska oprema in elementi z jasno izraženimi detajli, ki vzbujajo domačnost

 

Noblessa Cassiono 772 z izrazitimi detajli je primer moderno opremljene kuhinje, ki vzbuja občutek domačnosti in naravnosti. Kuhinjska oprema v svetlih barvah se popolnoma sklada s svetlimi, odprtimi in sončnimi prostori. Kombinirana s temnejšimi kamnitimi odtenki tal, ročajev in drugih kuhinjskih elementov ter z dodatkom lesa, prestavlja kuharsko ustvarjanje in druženje med prav posebna doživetja.

 

kuhinjska opremaZa tiste, ki jim bolj ustrezajo temnejši odtenki, Noblessa Sevilla 851 združuje sodobno arhitekturo in tradicijo preverjene klasike. Kuhinjska oprema v črni barvi se lahko sliši kot znanstvena fantastika, a črna rustika postaja vedno bolj priljubljena. V kombinaciji s svetlejšimi odtenki lesa in svetlimi stenami doseže tisto popolno nasprotje, zaokroženo mešanico stilov in odtenkov, ki preko kontrastov poudarjajo vsak posamezen kuhinjski element, hkrati pa delujejo v sožitju drug z drugim.

 

Naj bo vaša nova kuhinja rustikalna in moderna obenem, z vsemi potrebnimi elementi, ki omogočajo najboljšo kuhalno izkušnjo, skupaj s ščepcem romantičnega pridiha nostalgije. Oglejte si našo izbiro kuhinj in kuhinjske opreme na GA+kuhinje ter si rezervirajte brezplačen 3D izris.