Press "Enter" to skip to content

Meeru Island Resort All Inclusive počitnice na Maldivih za družine

All inclusive počitnice na Maldivih za družine v Meeru Island Resort

 

Maldivi. All inclusive idilična destinacija za družinske počitnice v Indijskem oceanu, ki jo sestavlja 2000 majhnih, raznolikih atolov. Znani so po čisti turkizni vodi, dinamičnem podmorskem svetu, osupljivi naravi in prijaznih domačinih, ki vselej najdejo razlog za praznovanje, četudi je to dan čokolade, lubenice ali čokoladnih piškotov. V turistični agenciji Počitnice.si iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja in Benetk organiziramo letalske polete na Maldive, All inclusive ponudbe pa vključujejo še prevoz od letališča do otoka Meeru Island in nazaj ter nastanitev v hotelu. Po prvem obisku se boste zagotovo strinjali z mnogimi turisti, ki pravijo, da ni lepše destinacije, kot so Maldivi.

 

 

Meeru Island Resort – All inclusive ponudba prečudovitih Maldivov

 

Meeru Island, znan kot Meerufenfushi, je največji otok v atolu z dolžino 1200 m in širino 350 m, ki se nahaja na vzhodnem zunanjem grebenu severnega atola Malé (atol Kaafu). Otok, znan po nasadih papaje in banan, leži jugozahodno od Šrilanke na ekvatorju, le 50 km od prestolnice Maldivov. All inclusive ponudba letovišča je ena izmed najbolj priljubljenih na Maldivih za družine. Počitnice se bodo začele s prečudovito enourno vožnjo z gliserjem, ki nas bo popeljal do letovišča Meeru Island Resort All inclusive. All inclusive ponudba hotela nas bo osupnila z raznovrstno hrano, številnimi organiziranimi športnimi dejavnostmi ter očarljivo nastanitvijo. Meeru Island s prelestno belo plažo na notranji strani atola, veliko laguno ter veličastnim koralnim grebenom, obiskovalce vabi, da se predajo morskim norčijam in se podajo raziskovati razigrano podmorsko življenje, ki se ne more primerjati z nobenim na svetu. Neokrnjena narava je odraz nastanka otoka, ki je oblikovan nad vrhovi iz globin oceana.

Športne dejavnosti v Meeru Island Resortu na Maldivih

 

Potapljanje na dah z masko in snorkljanje po koralnem grebenu nista edini športni dejavnosti, ki ju ponuja Meeru Island Resort. All inclusive destinacija gostom ponuja pestro izbiro športnih dejavnosti in tečajev, kot so tečaj golfa, jadranja na deski, vožnjo s kajaki, supanje, jogo, namizni tenis, nogomet, tenis, odbojko na mivki ter jadranje s katamaranom po prečudovitih vodah Maldivov. Ponudba hotela se ne konča pri organizaciji športnih aktivnosti, saj nudijo najrazličnejše izlete, kot so “Križarjenje po sončnem zahodu”, potapljanje z mantami, delfini, morskimi psi, želvami in kitovci, ki živijo ob obalah Maldivov. All inclusive letovišče je s peščenimi plažami in obmorskimi plitvinami popoln počitniški kraj za otoke, ki bodo med čofotanjem in igranjem imeli priložnost spoznati bogato podmorsko življenje plitvin.

 

 

Otoške znamenitosti Meeru Island – Izleti na Maldivih za družine

 

Vsako leto so med najbolj vabljivimi ponudbami počitnic zagotovo Maldivi. All inclusive ponudbe, kristalno čisto morje, eksotično, živahno morsko življenje in veličastni koralni grebeni vabijo turiste, da obiščejo Maldive skozi vse leto. Ste se le odločili za potovanje na Maldive? All inclusive ponudba v letovišču na Meeru Island je rezervirana, a se še vedno sprašujete, kaj boste pravzaprav tam počeli? Maldivi za družine predstavljajo neomejeno zabavo in nudijo veliko število vodnih dejavnosti, ki bodo razveseljevale otroke in odrasle člane družine. Med najbolj priljubljenimi dejavnostmi na Maldivih za družine so:

 

  • Raziskovanje barvitega podvodnega sveta Maldivov

Maldivi so znani po dih jemajoči turkizni vodi in živalskem svetu, del katerega lahko brez težav spoznamo ob jutranjem plavanju. Neokrnjen eksotičen podvodni svet bomo najlažje odkrili s potapljanjem in raziskovanjem nedotaknjenih koralnih grebenov Maldivov. All inclusive ponudba sicer ne zajema ur potapljanja in izposoje opreme, kot so maske, plavuti ali GoPro kamera, toda prve ure snorkljanja na hotelski plaži so brezplačne. Minimalna starost otrok za učenje snorkljanja je 6 let. Med brezplačnim uvodom spoznavanja podvodnega sveta se bodo naučili osnovnih veščin, ki jih bodo kasneje lahko uporabili pri raziskovanju plitvin.

 

  • Celodnevni izlet potapljanja, vožnje z vodnim skuterjem in nočno snorkljanje

Maldivi za družine predstavljajo posebno doživetje, saj so Maldivijci znani po organizaciji številnih izletov potapljanja, jadranja in snorkljanja. Celodnevni izlet s potapljanjem je odlična priložnost, da otrokom predstavimo živalske vrste, ki jih ne srečujejo vsak dan. Z vodnim skuterjem se bomo popeljali do enega izmed najlepših grebenov, kjer mante, delfini in kitovci poskrbijo za pravo predstavo.

 

  • Jadranje s katamaranom, supanje in vožnja s kajakom

Jadranje s katamaranom je svojevrstno doživetje za vse, ki si želimo spoznati kotičke Maldivov izven letovišča Meeru Island Resort. All inclusive ponudba letovišča je zagotovo mamljiva, toda nikar ne zamudimo ogleda pristnih Maldivov. Kristalno čisto morje lagune je odlično za spoznavanje narave in pisanih grebenastih rib s kajakom, supom ali katamaranom.

 

  • Dnevni in nočni ribolov

Ribolov je izjemno priljubljena dejavnost na Maldivih za družine. Zaradi neverjetne raznolikosti vodnega življenja ima ključno vlogo tudi v lokalni kulturi. Že leta predstavlja eno izmed primarnih gospodarskih panog, ki jo ponosni Maldivijci z veseljem delijo s turisti. Izjemno zanimivi so izleti, kjer lahko spoznamo na tisoče vrst grebenskih rib, številne vodne organizme ter si ogledamo katerega izmed barvitih koralnih grebenov.

 

 

Izjemno priljubljeni ribolovi so muharjenje, obalni ribolov ter nočni ribolov, ki je posebna izkušnja zaradi tradicionalnega čolna dhoni. Čeprav se zdi, da so Maldivi izjemno razkošna destinacija, primerna predvsem za pare temu ni tako. Maldivi za  družine predstavljajo fantastično počitniški cilj, kjer bo vsak član družine našel popolno aktivnost zase. Počitnice bodo minile, kot bi mignil, nam pa bo ostal lep spomin na turkizno morje, svež kokos, malavijske specialitete in prijazne domačine, ki so nas naučili stavek ali dva v uradnem jeziku Dhivehi.