Press "Enter" to skip to content

Lesena okna in vrata nizkih cen in visoke kvalitete

Lesena okna so sanje mnogih. Kljub sunkovitemu tehnološkemu razvoju sodobnega časa in pojavu novih, naprednih materialov, dandanes vseeno opazimo porast kupcev, ki se odločajo za nakup in montažo lesenih oken, kar lahko pripisujemo bodisi priljubljenosti nizkoenergijskih in pasivnih gradenj, bodisi posledici dejstva, da se ljudje vse bolj zavedamo svojega vpliva na okolje, prav verjetno pa so pripomogle tudi subvencije, ki spodbujajo uporabo naravnih, okolju prijaznih materialov.

Inovativno zasnovana lesena okna in vrata v vaš dom prinašajo prijetno atmosfero ter skozi celotno leto pomagajo vzdrževati želeno temperaturo. Les kot naraven in okolju prijazen material, v vašem bivalnem prostoru pričara posebne vrste toplino, ki je značilna le za naravne materiale, obenem pa se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Lesena okna in vrata vam zaradi svoje izredne stabilnosti in optimalnih izolacijskih sposobnosti zagotavljajo minimalne stroške ogrevanja.

Podjetje Okna KLI Logatec® je s svojimi lesenimi oknih sorazmerno nizkih cen, na našem trgu prisotno že 65 let, kot pojem kakovosti pa nas pozna že kar nekaj generacij. Naša sodobna lesena okna po ugodnih cenah so narejena iz lepljenih nosilcev, ki preprečujejo krivljenje oziroma povešanje lesa. Naša ponudba obsega različne profile lesenih oken, ki zadostijo tako zahtevam pri izgradnji, kot obnovi vašega doma.

Izbirate lahko med modeli lesenih oken KLI Lignum 68, KLI Lignum 78mm in KLI Still 68/78, pri katerih vam lahko z ustrezno zasteklitvijo izdelamo najsodobnejša energijsko varčna lesena okna po ugodnem ceniku, ki vam bodo pozimi omogočala ob zmanjšani porabi energije uživati v toplem domu, poleti pa vas bodo varovala pred soncem in pregrevanjem.

Najcenejša in najboljša lesena okna

Najboljša lesena okna po prepričljivem ceniku preprosto navdušijo

Najboljša lesena okna po izjemno ugodnem ceniku je v naši ponudbi moč izbrati hitro in enostavno, ponujamo pa tudi širok spekter barv, kvalitetnih materialov ter različnih dimenzij. Izbirate lahko med različnimi vrstami lesa, kot so les smreke, macesna, hrasta ali maranti les.

Pri nakupu lesenih oken in vrat iz našega cenika, lahko pridobite tudi državno subvencijo za energijsko učinkovito leseno stavbno pohištvo z optimalno prevodnostjo. Nudimo vam enostavno brezplačno povpraševanje, brezplačen katalog izdelkov in prijazno ekipo strokovnjakov, ki vam bodo pri nakupu rade volje svetovali in pomagali pri odločitvi. Za več informacij o najcenejših lesenih oknih, nam lahko pišete na elektronski naslov [email protected].

Visokokakovostno okovje za lesena okna

V podjetju Okna Kli Logatec uporabljamo vrhunska okovja za lesena okna Roto (nemške izdelave), ki vsebujejo varnostno okensko kljuko z gumbom ali zaklepom in blokado vrtenja, varnostno kotno zapiralo z varnostnim gobastim zatičem in varnostnim zapiralnim elementom (pri večjih oknih tudi varnostna srednja zapora), varnostno kotno spono, varnostni vogalnik z varnostnim gobastim zatičem in varnostnim zapiralnim elementom ter varnostno kotno zapiralo z varnostnim gobastim zatičem in varnostnim zapiralnim elementom (pri večjih oknih tudi varnostna srednja zapora).

Za dodatno varnost in zaščito pred nepovabljenimi obiskovalci imamo na voljo tudi okovja za lesena okna, ki vsebujejo preprečevalo ali omejilo odpiranja, blokado vrtenja okenske kljuke, omislite pa si lahko celo dodatno okovje za delno zračenje.

Lesena okna in vrata po meri

Cena lesenih oken je sorazmerna z njihovo kakovostjo

Ko razmišljate o ceniku za lesena okna in vrata, ki bi bil primeren za vaš žep, se morate zavedati dejstva, da je cena lesenih oken in vrat v večini primerih premo-sorazmerna z njihovo kvaliteto. In ker gre za dolgotrajno investicijo, lesenih oken in vrat namreč verjetno ne boste menjali po nekaj letih, je smotrno dobro premisliti, preden bi se zaleteli in opravili nakup najcenejših oken, ki vas bo kasneje najverjetneje razočaral.

Pozorno izberite vrsto lesa, odločite se za modele, ki bi bili za vaš dom najprimernejši, pomislite na varnost, protivlomno zaščito in toplotno izolacijo. Naj omenimo da se cenik lesenih oken in vrat, ki vsebujejo protivlomno zaščito, od navadnih ne razlikuje v takšni meri, da se nakup ne bi izplačal. V našem podjetju se zavedamo, da je investicija ob opremljanju, prenovi ali gradnji hiše ali stanovanja velik finančni zalogaj, zato vam ponujamo lesena okna po najugodnejši ceni.

Če želite najboljša in najcenejša lesena okna, nas lahko obiščete v naših prodajnih salonih, ki se nahajajo na različnih lokacijah po vsej Sloveniji.

Kakovostna lesena okna

Lesena okna po meri so vam pri nas na voljo po ugodni ceni

Kljub bogati ponudbi, se včasih zgodi, da stranke potrebujejo lesena okna po meri, bodisi zaradi posebnih dimenzij in oblik, ali kombinacij njihovih lastnosti. V številnih letih našega delovanja smo si nabrali obilico izkušenj, ki nam omogočajo da smo na področju izdelave lesenih oken in vrat sposobni razrešiti praktično kakršnokoli težavo.

Ko gre za lesena okna po meri, vedno sodelujemo z naročniki ter skupaj najdemo način, ki bo zadovoljil vsako njihovo željo ali potrebo, tudi v primerih, ko le-te odstopajo od naših standardov. Sodobna tehnologija in visokokvalitetni materiali iz katerih izdelujemo naša lesena okna, so garancija za kakovost in dolgo življenjsko dobo, lastna proizvodnja pa nam omogoča vzdrževanje konkurenčnih cen za naše stranke.

Cenik naših lesenih oken in vrat po naročilu je sicer nekoliko višji od standardnih, a še vedno zelo ugoden, kar pa je, glede na dejstvo, da vam lahko uresničimo vaše sanje, tako rekoč zanemarljivo.