Press "Enter" to skip to content

Halloween: kostumi, lasulje, klobuki, maske in številni drugi dodatki

Halloween ali noč čarovnic je mogoče praznovati na najrazličnejše načine. Tudi pri nas se 31. oktobra vedno pogosteje organizirajo posebne tematske zabave, na katerih ne manjka vampirjev, okostnjakov, zombijev in drugih strašljivih likov, ob katerih vam zaledeni kri v žilah. Tisti, ki niste ljubitelji velikih zabav, pa si lahko noč čarovnic popestrite nekoliko drugače. K sebi lahko na primer povabite prijatelje in si z njimi ogledate grozljivko, ki vam še kar nekaj časa ne bo dala spati. Zelo posebno doživetje pa je zagotovo tudi praznovanje z otroki, torej družinski halloween.

Kostumi naj bodo vsekakor prilagojeni obliki praznovanja – za določene priložnosti so primerne zelo divje, morda celo šokantne preobleke, spet za druge pa pridejo v poštev malce bolj umirjene, a še vedno vsaj rahlo strašljive maske za halloween, saj to sicer niti ne bi bila noč čarovnic …

Pripravite se na noč čarovnic oz. halloween: kostumi za vso družino

Namesto da se zadovoljite z mimogrede kupljeno opravo, se raje odpravite v spletno trgovino Bal. Tam namreč na enem mestu najdete vse, kar potrebujete za halloween. Kostumi v naši ponudbi so izjemno raznoliki: pri nas boste našli  pravo rešitev za vse starosti in želje. Vaši otroci se lahko prelevijo v duhce. hudičke, okostnjake, volkodlake in številne druge like.

Za odrasle so med drugim na voljo kostumi za zombija, zlobnega klovna in zapornika na begu, ki išče svojo naslednjo žrtev. Ne glede na to, kako nameravate praznovati noč čarovnic in v čigavi družbi, se je mogoče pri nas obleči od glave do pet. V ponudbi pa vas obenem čakajo dekorativni dodatki za okrasitev prostora, ki poskrbijo za resnično strašljivo vzdušje, npr. laterne, oblikovane kot lobanje, lampijoni v obliki buč z zlobnim nasmehom ter pajki in pajkove mreže.Halloween kostum zombiHalloween kostum za žensko

Dodatki za halloween: kostum dopolnite z lasuljo ali masko

Lasulja za halloween

Poskrbite, da boste zares  pripravljeni na letošnji halloween. Kostum pogosto ni popoln, če ga ne dopolnimo z dodatki, kot so maske, očala, lasulje, klobuki, strašljivi zobje in umetna kri. Vse to in še mnogo več najdete v naši pestri ponudbi za halloween. Kostum za noč čarovnic za ženske, moške ali otroke, nadgrajen s premišljeno izbranimi dodatki, bo zagotovo zadetek v polno.

Tokratna noč čarovnic bo tako nekaj čisto posebnega. Dodatki so na voljo v številnih različicah, zato boste med njimi brez težav našli takšne, ki bodo dopolnili vaš ali otroški kostum za noč čarovnic oziroma poskrbeli za piko na i, da bo oprava resnično prepričljiva.